听闻呢间野自己开咗好多年,头𠮶几年完全唔出名所以冇乜人来食,但呢两三年期间忽然间有人帮佢买下广告又或者系人搭人介绍啰,所以就非常之多人,又开舖到收铺都系需要排队先至可以食,繁忙嘅时间排队差唔多都要35分钟左右认真辛苦(我都试过几次。。)仲要和提提大家呢度嘅外卖都系要等好耐先至有嘅,而且同大家讲呢都系收六点左右,一般来讲早半个钟头就唔比客人入去食,只做外卖。间嘢有无特别?甘多人食?我觉得系睇当日水准,试过几次个味道都有d唔同。汤底应该系偏淡的汤,食落去味道可以话系刚好。但拒嘅酸味重,中意食酸嘅人必选。送嘅选择唔算多十二三款左右,但系佢呢啲款式可以讲话系比较怀旧嘅款式,唔似而家出面有咁多新野,但系佢呢啲怀旧嘅嘢食,有时候又做得几好食。例如佢个炆冬菇咁样怀旧得来又真系有用心去炆旧东菇,又真系好食。推荐的食品仲有,鸡丝同埋螺旋藻,佢个鸡同出边唔同感觉,就真系用手去撕啲鸡丝出嚟,比较有口感。同埋佢d鸡丝系比较干身少少嘅,食落去好有鸡嘅味道。螺旋藻就系一种健康嘅食品,唔知大家有冇食过,食落去𠮶种味道有少少似湿咗嘅紫菜,配埋落个米线度食都几好,又健康。呢度个份量都ok,但系佢送就真系比出面多少少嘅,

呢度个份量都ok,但系佢送就真系比出面多少少嘅,好似鸡丝甘样,攞出嚟好似成咗山甘,唔会话得两三条。