公司附近就系利东街,知道有间好似茶楼嘅嘢叫做喜遇,但系咁耐以黎都冇试过,由于公司同事成日去食,而且热烈推介 👉🏻食物价钱都环境唔错 , 今日终于去咗试啦!叫左个下午茶餐 有一个前菜,我要左肴肉,主食系我最爱嘅牛肉面,一杯饮仲有个甜品〜价钱都算合理。本人觉得食物味道都ok 比较淡味少少,但又唔会觉得好差好难食,都会推介大家试下〜最想最想表扬就系service 我果位年青人👉🏻好似叫阿康,态度好好,值得称赞👍🏻 好有礼貌,做野快手又有heart ,拎杯热饮比我时仲会叫我小心热〜 眼见楼面仲有几个讲嘢唔正嘅阿姐系度大声吹水,不过我身边十张枱嘅客就十张都系哩个后生仔阿康去service (见到有讲国语嘅客同讲英文嘅外国人佢都应付到👏🏻👏🏻) ,多谢前多谢后,今时今日咁嘅服务态度真系好好好〜相反几个阿姐真系要向哩个年青人学习!虽然食物普通 无话好食到难忘,但以service 嚟讲我都会考虑再番黎帮衬。