2012-01-09 8 浏览
经过呢一间门口想试好耐,但基于睇佢点菜纸后一直觉得价钱有点不值,觉得食物很平凡,所以都无试过!!但竟然有意料之外的感觉!!今次去食系因为楼上的意大利菜等三十几张枱,我同个FD实在太肚饿,去到门口又无人等位,入面只系坐左四至五枱客,就入呢间试试!!!看似不多款,但样样都试一两件已经好饱!!!先讲左好吃的吧!!!1. 后面果两粒系芝士条,好好食!!!!!但写几多份量都系俾两粒=.="""2. 羊扒!!!好好味!!!其实佢写住(件),但就算我写一件佢每次都黎两件,我个FD唔食,我唯有自己食晒!!总共食左四件!好彩系好好食的!!3. 猪手!!!!!!!又系超正!!!!!炆得好"林",我竟然疯狂到叫左三ROUND!!!下次要带最爱吃"林"猪手的爸爸来吃!!!!4. 蕃茄沙律,本人最爱千岛醤,好鲜味,食到饱济时食一两旧令胃口再开的!!!差!!1. 烧鸡,烧完硬到好似石头咁!!!!!!!!!!!好差!!!!!2. 粉包,冻的,同埋块皮好厚!!!NO GOOD!!!另外::--食左个生牛肉汤河,好细碗,岩晒!!!因为其实已经好饱,但系又想试下,不过个汤味道怪怪的!!--牛脷都系好味的!!!!炆得好"林
觉得食物很平凡,所以都无试过!!
但竟然有意料之外的感觉!!

点菜纸
看似不多款,但样样都试一两件已经好饱!!!

先讲左好吃的吧!!!
1. 后面果两粒系芝士条,好好食!!!!!
但写几多份量都系俾两粒=.="""
3. 猪手!!!!!!!又系超正!!!!!炆得好"林",
我竟然疯狂到叫左三ROUND!!!

下次要带最爱吃"林"猪手的爸爸来吃!!!!
4. 蕃茄沙律,本人最爱千岛醤,好鲜味,
食到饱济时食一两旧令胃口再开的!!!

差!!
烧到超硬!!!!!!
1. 烧鸡,烧完硬到好似石头咁!!!!!!!!!!!
好差!!!!!
一般
2. 粉包,冻的,同埋块皮好厚!!!NO GOOD!!!

另外::
--食左个生牛肉汤河,好细碗,岩晒!!!因为其实已经好饱,
但系又想试下,不过个汤味道怪怪的!!
--牛脷都系好味的!!!!炆得好"林"=]=]
--饮左冬瓜薏米水,不太甜,几好^^

题外话/补充资料: 其实$120任食都算OK的,同埋佢唔多客,可以同朋友慢慢坐O系到倾下计, 唔同其他任食放题赶到阿妈都唔认得咁款!!!!
2011-12-21
点菜纸