KFC都几勤力推出新口味,呢期联乘Tabasco推出辣椒仔蜜糖香脆鸡腿包 $50包菜丝沙律及汽水。个包有块脆鸡扒,烟肉同洋葱,都几多料,加埋个辣椒仔酱汁都几正,辣辣地几滋味。而且面包有烘过,比老麦啲包有诚意得多,连卖相亦都唔差。另外一提,其实我几钟意KFC个菜丝沙律,以前在外国KFC必点的!不过香港的沙律汁稍为过多。刚刚赞完KFC做包比老麦出色,但反而KFC最招牌的炸鸡我就觉得渣过老麦,肉质唔够嫩滑同Juicy,呢个新口味辣椒仔辣脆鸡 $48配蘑菇饭及汽水,感觉只是洒了辣椒粉在炸鸡面(底部是没有的!)食落完全唔觉有辣椒仔的味道!利申: 我最爱的炸鸡连锁店是快乐蜂 Jolibee.另外仲有试左几款近期推出新品,不过真系好难影得靓,因为当堂食都用外卖盒装,个卖相真系非常麻麻,好彩食落都唔差。美禄恐龙迷你松饼 跟餐加配$10/4件,冷食松饼食落几好味,美禄味几浓。仲有个大阪烧一口脆鸡跟餐加配$11/3件,酱料味道几似大阪烧,但吃一两粒还好,吃得多都相当腻。
辣椒仔蜜糖香脆鸡腿包餐

辣椒仔辣脆鸡餐

利申: 我最爱的炸鸡连锁店是快乐蜂 Jolibee
美禄恐龙迷你松饼

大阪烧一口脆鸡

等候时间
15 分钟 (堂食)
辣椒仔蜜糖香脆鸡腿包餐