2024-05-11 52 浏览
是晚来了霸吗食拉面,八点左右来到,店内八成满坐,气氛热闹。等左一阵,店员安排入座,好好彩有张卡位🥰店员随后送上餐牌、qr code 等,亦热心介绍餐厅有拉面、石锅饭、小食等供应,睇睇食咩先。⭐花雕鸡卷药膳鸡白汤拉面见店员落力介绍呢款期间限定,加上药膳又有兴趣便试下啦😆卖相唔错好多料,上枱已闻到好香药材味,汤头入口鲜味甘香,鸡卷件厚切超重酒味,味道真心正,但感觉好似台湾面,哈哈,花雕醉鸡🤣⭐辛辣炙烧豚肉味玉拉面朋友就拣左辣味拉面,贪呢款有溏心蛋。汤底用上猪骨同鸡骨煲成,鲜味浓郁,加上辣椒更惹味😋叉烧半肥瘦入口即化,溏心蛋劲流心有蛋香,好味😋⭐沙拉唐扬炸鸡跟餐可用优惠价加炸鸡两件,要了份沙律酱口味的,鸡球劲大粒😂未见过咁大嘅唐扬炸鸡,刚炸起热辣辣,鸡肉嫩滑多汁,正㖞🤤⭐沙律豚肉丼朋友话唔饱又加左碗饭,三十几蚊有碗豚肉饭好抵,上到枱呆左,咁多沙律酱嘅😳朋友见状大喜,佢至爱蛋黄酱,越多越开心😆豚肉炆得软腍,饭香软,呢碗丼都好食㖞。⭐白米雪糕自己就跟餐要左杯雪糕,拣左白米口味,好得意,雪糕入面真系有米粒😆香滑雪糕中带点口感。好好味,汤都饮晒🤤
是晚来了霸吗食拉面,八点左右来到,店内八成满坐,气氛热闹。
⭐花雕鸡卷药膳鸡白汤拉面
⭐辛辣炙烧豚肉味玉拉面