2016-01-19
妹妹生日, 去了食PIZZA, 我们有八个人, 好彩一早订左枱, 但都好FULL, 只限时1.5小时, 原来星期日的中午已经咁好生意了. 这间PIZZA HUT都几靓的环境呀.今次食套餐, 叫左两个四人的套餐, 啱啱好呀. 套餐有忌廉汤, 都好味的, 有些料, 但唔够热呀, 唔会好结身, 味道都啱, 唔会过咸.西班牙杂锦饭, 有些火腿, 蕃茄, 西兰花0之类, 一般啦. 太多汁呀.海鲜寛条面, 白汁OK, 几香的, 有些鱿鱼, 蟹柳, 带子粒等等, 味道都几好凯撒沙律, 都好大碟的, 自己加酱汁, 有两大条面包条, 太硬啦, 我钟意面包粒捞埋落沙律度, 好味D.洋葱圈, 好香呀, 炸到金黄色, 洋葱仲好多汁, 好味道.鱿鱼圈薯条, 都几好味的, 脆卜卜好惹味.薯蓉, 都好滑的, 不过味道唔够, 都好食, 有些肉酱.两款系唔同味的薯蓉, 不过好似差唔多呀.白汁鸡皇饭, 都好食, 白汁够香, 焗到够热的, 有蟹柳及虾及其它海鲜.新的层层芝味批, 我们叫左锦绣派对, 卖相都好靓, 但我以为上面果层系好高架添, 原来都唔系, 配料唔够丰富, 味道唔够出及够味, 都几特别的, 有芝心系条边,
今次食套餐, 叫左两个四人的套餐, 啱啱好呀. 套餐有忌廉汤, 都好味的, 有些料, 但唔够热呀, 唔会好结身, 味道都啱, 唔会过咸. 西班牙杂锦饭, 有些火腿, 蕃茄, 西兰花0之类, 一般啦. 太多汁呀. 海鲜寛条面, 白汁OK, 几香的, 有些鱿鱼, 蟹柳, 带子粒等等, 味道都几好 凯撒沙律, 都好大碟的, 自己加酱汁, 有两大条面包条, 太硬啦, 我钟意面包粒捞埋落沙律度, 好味D. 洋葱圈, 好香呀, 炸到金黄色, 洋葱仲好多汁, 好味道. 鱿鱼圈薯条, 都几好味的, 脆卜卜好惹味. 薯蓉, 都好滑的, 不过味道唔够, 都好食, 有些肉酱. 两款系唔同味的薯蓉, 不过好似差唔多呀. 白汁鸡皇饭, 都好食, 白汁够香, 焗到够热的, 有蟹柳及虾及其它海鲜. 新的层层芝味批, 我们叫左锦绣派对, 卖相都好靓, 但我以为上面果层系好高架添, 原来都唔系, 配料唔够丰富, 味道唔够出及够味, 都几特别的, 有芝心系条边, 但我其实一般, 太漏了, 有些黑槛榄, 青瓜, 蕃茄酱, 一些海鲜等等. 另外一个系超级至尊, 都系传统的好味, 好丰富的口感, 有火腿片, 芝士, 牛肉, 黑槛榄, 仲有菠萝, 好味呀, 又够香口. 味道配撘得比较突出. 柠檬茶好大杯呀, 卖相都好讨好的.