2022-08-27 185 浏览
突然想食黑胡椒蟹 上网揾到呢间 点知中晒伏, 卖相系唔错的,但味道真系无得呃人,真系好普通。鱼露花甲:好失望  唔鲜甜  好似系急冻啤水出黎咁  酱汁味道同泰式相似 鱼蛋喇沙:味道尚可  汤算合格  鱼蛋无咩特别黑胡椒蟹:成晚最期待ge  胡椒蟹,  酱汁味道辛辣得黎  好香  但问题又来了  蟹无味  好失望  普通到唔普通ge  肉蟹但又唔算多肉  肉质不算梅  但唔知食紧咩  2分真系比面个酱汁 佢仲要收我$508 唔知凭咩麦皮虾:真心讲  佢炒麦皮真系好香,食落好香口  但个虾系完全无味  一d  虾味都无    如果唔系炒麦皮  碟野可以话无味  真系好可惜  未必系新鲜虾 但未试过ge 可以试下环境算坐得舒服,轻食可以 但其他大菜 唔太建议,希望餐厅系用新鲜海鲜,总之我就无下次
突然想食黑胡椒蟹 上网揾到呢间

鱼蛋喇沙:味道尚可  汤算合格  鱼蛋无咩特别