2018-08-24 360 浏览
今次我嚟试朋友推介嘅 Chia Seed 芭菲,不过雪柜满满的,又整齐... d嘢食好吸引呀!点咗 Americano,无加奶或糖,张影响芭菲味道嘅感觉减低。热辣辣,正常嘢~ 已经再问职员俾杯暖水我,食芭菲之前,清一清d味觉先。同埋食太多冻嘢对健康唔好架~ 不过甜品都系一定要食嘅!Chia Seed & Mango Coconut Parfait 都系两层,上面𠮶格见到有大大粒杏仁碎同提子干,杏仁好脆架。杯入面有乳酪,奇亚籽,芒果酱,乳酪食就有少少椰子味,不过俾芒果味大部分盖过咗,d奇亚籽都发大晒嘅,而且好多架。加咗上格嘅材料,再搅拌,咁就食得喇。冻冻地,甜甜地咁,杏仁又脆,一次过满足晒食甜品同食零食嘅两个愿望呀!有乳酪同奇亚籽,感觉又健康d,去洗手间应该会好畅通~ 上次影过落扶手电梯嘅样同舖头入面,今次就影走咗时候,扶手电梯旁边嘅墙上图画啦~ 职员继续好 friendly 嘅,清洁姨姨继续好快手,所以都坐得好舒服架。出餐位置后面转入去嘅位就无咁大冷气,如果怕冻可以坐入面,一样有普通椅子同沙发选择。希望下次再有多d时间,试下佢地嘅滴漏咖啡啦~ 下次喺旺角想快快地揾个地方坐下都会再嚟呢到

Americano
热辣辣,正常嘢~

不过甜品都系一定要食嘅!

有乳酪同奇亚籽,感觉又健康d,去洗手间应该会好畅通~

下次喺旺角想快快地揾个地方坐下都会再嚟呢到~
2018-08-18
用餐时段
早餐
Americano
  • ChiaSeed&MangoCoconutParfait