2021-10-06 2197 浏览
去到带位会带你入去 首先就经过佢个雪柜 食你嘅第一道菜 风干和牛片 风干80日 我就唔识欣赏 不过含系口系有油香渗出嚟然后就坐底 佢系一个u 形嘅bar 枱 就摆低一个昆布青椒沙律 配柚子味辣椒仔 少少辣 但会食到你开胃之后就系和牛饺子 煎到皮脆 肉滑 好多肉汁下一道就系好似水煮和牛咁 但系系蒸嘅 呢个就麻麻地 牛肉系淰系滑 不过味道我就唔钟意之后就系佢最出名嘅 和牛三文治 佢用牛柳做 咬落去好似咬旧牛油咁 超好味跟住系一个和牛寿喜烧 佢用寿喜烧汁煮大葱同牛肉 再加面豉泡泡 再刨黑松露片 我个人觉得个葱好食过啲和牛下一道系烧日本冬菇 加佢自制盐 呢个系清一清味蕾同食菇本身嘅鲜味到主菜系和牛肉眼 佢一开始会预先用高温烤表面 再用粗盐封40分钟 生熟 口感 味道一绝再嚟系一个沾乌冬 佢用一个似卤水汁咁一齐食 但个乌冬刨青柠皮 完全解腻最后系和牛牛油味雪糕三文治 佢捞咗杏仁 成件事变咗好开心

之后就系和牛饺子 煎到皮脆 肉滑 好多肉汁

我个人觉得个葱好食过啲和牛

最后系和牛牛油味雪糕三文治 佢捞咗杏仁 成件事变咗好开心

环境比较黑 所以重点摆哂系厨师身上 但服务非常好 好似开party 咁