2020-03-07 1550 浏览
情人节适逢疫症袭港,但还是要同女友揾间餐厅去庆祝一下的,近近地去到石门SU casa食返餐好庆祝下!入餐厅前要做足晒消毒程序,令人非常放心!餐厅主打西餐,生蚝同甜品,啱晒我哋庆祝情人节!招牌蚝汤,蚝味十足,好似有d食紧'发财好事'的感觉,配上金黄香脆又浓郁蒜味的蒜蓉包,真系一绝!小虎虾香橙田园沙律,卖相唔错,阵阵油醋香味配上爽脆既沙律菜,雨衣金等,同煎得香口既大虾,非常开胃!跟住有爆晒汁又香脆既吉列广岛蚝伴松露薯条,松露味十足既薯条如果再香脆d就仲完美啦!小心烫口!一咬d汁爆晒出嚟!日本带子菠菜忌廉天使面 ,卖相十足,大大只带子煎得十分香口,同香甜!配上辣辣丝,除左更惹味外,也令卖相更吸引!脆皮烧原只德国咸猪手配酸椰菜 ,表皮香脆有加,份量十足,香脆程度媲美薯片咁,仲有大量香甜既薯蓉伴碟!外皮香脆,我谂住肉汁会缺少d, 点知切出嚟肉汁四溢,口感十足,又唔会太咸,加埋酸菜嚟食一流!除左主菜制作精美,估唔到甜品都咁出色,呢个烩车厘子金宝脆脆配杂莓及雪糕拎出嚟十分梦幻的感觉,入面有阵阵烟薰在其中!原来个顶盖系脆糖片,笃散左就加以加埋落去食,阵阵烟薰香味配上士啤利酱既金宝碎,甜得嚟又脆口,口感

入餐厅前要做足晒消毒程序,令人非常放心!

餐厅主打西餐,生蚝同甜品,啱晒我哋庆祝情人节!

小心烫口!一咬d汁爆晒出嚟!

原来个顶盖系脆糖片,笃散左就加以加埋落去食,阵阵烟薰香味配上士啤利酱既金宝碎,甜得嚟又脆口,口感十足!
呢一餐随住呢个咁正既甜品划上完美的句号!

• 日本带子菠菜忌廉天使面
  • 招牌蚝汤