2018-10-08 112 浏览
之前试过铜锣湾间HeSheEat,食物非常不错。所以之前见荃湾开分店,已经想带妈妈黎食。今次就同妈妈来食好野荃湾HeSheEat开在对正地铁站出口的绿杨,位置十分方便显眼,店内装修都系行少女风,粉红色既设计,好岩女仔或者d情侣黎食野打卡我地平日夜晚七点几黎食,唔算多人呢杯红茶味道岩岩好,唔会太甜,有茶味又有果味,雪葩都好重莓味沙律份量够,用料都新鲜,但唯一是牛油果多点更好鱿鱼圈炸得岩岩好,配埋个酱食好正Bb猪肋骨煮得好淋,好滑好入味,调味酸酸甜甜好开胃,配埋个香橙酱一流。意大利饭足料,上面既炸洋葱配搭得好好,带子新鲜,好多菇,饭既软硬度岩岩好,调味都岩岩好,带芝士味得来又唔会好馏,重带啖啖黑松露味呢个甜品不得了,松饼焗得好松软,甜度岩岩好,软绵绵既口感,配埋拖肥蜜糖同焦糖雪糕一齐一口食,真系好正,焦糖雪糕带焦糖脆脆都好好味焦糖香蕉上面层焦糖都岩岩好,唔会太厚太甜餐厅既野食同饮品选择算多,以后荃湾食靓既西式野又有好地方了

我地平日夜晚七点几黎食,唔算多人
士多啤梨锡兰红茶配杂莓雪葩

牛油果豆腐沙律

沙律份量够,用料都新鲜,但唯一是牛油果多点更好

炸鱿鱼圈配墨汁蛋黄酱

鱿鱼圈炸得岩岩好,配埋个酱食好正

烧24小时慢煮bb猪肋骨配香茅橙酱

黑松露煎北海道带子意大利饭

局焗松饼(拖肥香蕉配焦糖雪糕)

焦糖香蕉上面层焦糖都岩岩好,唔会太厚太甜

餐厅既野食同饮品选择算多,以后荃湾食靓既西式野又有好地方了
2018-10-03
士多啤梨锡兰红茶配杂莓雪葩
炸鱿鱼圈配墨汁蛋黄酱
烧24小时慢煮bb猪肋骨配香茅橙酱
黑松露煎北海道带子意大利饭
局焗松饼(拖肥香蕉配焦糖雪糕)