2020-11-16
食我omakase,最重要系食个环境同埋服务。呢一间餐厅比我嘅感觉,系非常之舒服,而且真系客人至上。前晚去咗呢一间餐厅食饭,一开始啲厨师就问有咩系唔食得,而且朋友仲带咗支红酒上去,可以一路饮一路品尝美食。一开始过住啲厨师准备料理,真系觉得好神奇,而且见到佢哋真系好专心好干净,所以都好放心。😝😝每一道都有用心去处理同烹调,而且用嘅材料都非常之新鲜。佢哋亦都会配合我哋食嘢嘅速度去上菜,亦都会同我哋倾吓计,俾我哋了解吓日本饮食嘅文化。😋😋个人觉得最好食系佢哋嘅大拖罗,一嚟佢哋系冇筋,而且脂肪比例啱啱好,真系有入口即溶的感觉。如果唔够嘅话仲可以叫佢哋encore,真系客人至上。而且佢哋嘅日本生蚝,甚至系用上最靓嘅品质,连我呢个唔钟意食生蚝嘅人,我都觉得好好食。❤️❤️