花粉热是agnes b以外,一间将花同咖啡结合既舖头。系门口望入去会以为系一间卖花既店子, 店入面既摆设同植物,令成个环境好文青,仲成为左死港女既打卡地点📸,可以同姊妹👭🏻系度慢活大半天。其实一行入去,我就俾佢地个套冰滴咖啡💧☕️装置吸引住,因为好少coffee shop有,超级靓😍 呢道既咖啡有好多选择,例如精品咖啡、冰滴咖啡、特浓咖啡等等!.但其实呢度除左咖啡之外,其实都有好多茶同埋食物,所以唔饮咖啡既人都可以饮其他野。Cafe 食物都以轻食为主,如多士套餐🍞、沙律🥗、意粉🍝、面包🥐、蛋糕🍰等。呢间舖营业到晚上9:45,所以9点厨房就会收炉,之后就只可order饮品同cake。.系呢度,谂好食咩之后就可以去收银处落单俾钱,之后就可以反回座位等送餐!我地三个人叫左三杯饮品!.Ice orange 🍊 Tea $46 因为今次系夜晚黎,所以就无试咖啡了!简左个冻橙茶,清新微酸!唔会甜,淡淡地几fresh几好饮💕.Ice Drip $65朋友就叫左个Ice Drip俾我试左啖!色泽淡,有小小酸,但很fruity !.培茶咖啡 ($4x)呢款我就无试了,但系个卖相就好靓😍.总括而言,会再来这

Ice orange 🍊 Tea $46

Ice Drip $65

培茶咖啡 ($4x)

呢款我就无试了,但系个卖相就好靓😍
总括而言,会再来这个铜锣湾小小角落的🌿