2021-02-26 707 浏览
唔知系我太耐无食定系唔同分店会有唔同水准既关系,我今日食既呢个饱我觉得是有一点点失望。话说吉列虾汉堡我真系第一次食,平时我系食鱼同鸡多,鱼同鸡同最Basic既摩斯汉堡我印象中都好食既,但系今次呢个虾我觉得无咩味,(个饱有得他他酱或者芥末酱,我拣左他他酱)我唔肯定个酱太抢定虾真系无味,总之我食唔系好到虾味,只系食到一个唔太出色既他他酱味,而平时个面饱系会好好食架嘛,睇张相都知道今次系有啲失色。而粗薯条个味本身系好味既因为真系好粗同好有薯味,但粗薯条唔脆其实系会好失色,虽然好新鲜热辣但系偏淋既口感我系失望既,嗯Mos Burger有啲位系出色既,但如何维持食物质素稳定性都好重要,Anyway我都会继续帮衬!
吉列虾汉堡
外卖自取