2011-12-09 36 浏览
早排放工行过, 见装修同价钱都OK就入去试下个晚餐, 叫左个咩带子海鲜意粉, 觉得OK㖞, 所以叫埋个FD再去食.𠮶日七点钟度到, 可能因为系住宅区的关系啦, 只有一两枱客, 环境简约舒适, 可以舒舒服服咁食餐饭.睇下餐牌, 开始点菜. 个WAITRESS服务态度颇佳, 有笑容同快手.叫左个烟三文鱼天使面同叫番个海鲜意粉. 个汤唔错, 上次饮过较咸, 但今次足料, 好鲜甜, 好饮过好多餐厅𠮶啲稀淋淋的水, 睇得到的诚意.个沙律就一般, 我觉得个汁个味唔似平时食开𠮶啲, 有啲怪.个意粉几好食呀, 个海鲜意粉好重香草味, 酸咪咪, 但个带子就淡得滞, 不吃也罢.个天使面最好食, 个汁好香好滑. 个份量嘛, 我觉得OK啦, 但男仔应该唔够饱.总结全餐, 每人五十蚊都唔驶, 以呢个价钱嚟讲环境同食物都好OK, 下次有机会都会再去过. 平日唔人多, 仲可以坐耐啲, 倾下计都唔错.

叫左个烟三文鱼天使面同叫番个海鲜意粉.

个沙律就一般, 我觉得个汁个味唔似平时食开𠮶啲, 有啲怪.

个天使面最好食, 个汁好香好滑.
个份量嘛, 我觉得OK啦, 但男仔应该唔够饱.

平日唔人多, 仲可以坐耐啲, 倾下计都唔错.
一般
GOOD