2016-06-24 1434 浏览
其实本来想食同一幢楼嘅食肆, 但可惜无位,但已经又攰又饿,就入咗黎食饭啦虾饼配猪柳: 虾饼的确有一粒粒嘅虾系入面, 但系完全无味, 要点酱食先得, 本身好期待佢, 但系令我失望。猪柳反而几好, 但一夹见炸皮同猪柳分离咗, 都会有d失落… 猪柳夹佢个猪扒酱都系好好味。当然仲有冰冻爽脆嘅椰菜丝啦, 系炸物未上已经吃咗一盘, 加上酸酸嘅柚子醋,就已经简单好味!另外仲点咗一个忌廉蟹肉饼, 呢个都几好, 充满忌廉香, 再配上一丝丝嘅蟹肉, 真系想食多件豚肉乌冬锅: 乌冬锅长期系我嘅朋友, 食干争争嘅炸物又食下d汤粉先平衡d ga ma~ 不过不失嘅味道, 个汤清清地, 饮落都好舒服, 但个豚肉就好骚啦…服务: 虽然佢哋上漏饭同汤, 但同佢地反应时, 佢地都好快跟返。添菜, 添菜亦都好勤快, good!环境: 非常舒适,平日夜晚少人, 所以个场够静, 慢慢食野倾偈arm哂!而且冷气又够, 坐得亦够舒服!

2016-06-23
  • 椰菜丝