继续寻找日系感觉餐厅🗻婆婆珈琲屋位置在另一间雪糕店嘅楼上 千祈唔好以为喺雪糕店正门入可以上到去 一定要喺旁边山林道搭lift上1/F佢哋系一间日式杂货店结合餐厅 布置用心 有一种日本少女系感觉🇯🇵 今日早到 可以食到佢哋嘅早餐 其实份量系等于佢哋四品料理份量嘅少啲 价钱比较优惠 其中包括有富士山饭团, 清酒糖心蛋, 明太子鸡翼和渍物 其实四款味道都只算不过不失 主要功能都只系要嚟打卡影相😅当然一场嚟到一定要试佢哋嘅招牌名物富士山特饮啦! 其实佢系一杯冻嘅蝶豆花白朱古力 唔算太甜 饮落都几滑 不过就真系几贵 又系要嚟呃like🙈反而比较有惊喜嘅系昭和焦糖布丁🍮 佢哋个布丁好够蛋味 而且非常滑 配埋焦糖亦唔会太甜 赞👍
继续寻找日系感觉餐厅🗻

婆婆の早饭