2024-03-27
横纲拉面细细个经过都好多人排队,但系成日都冇机会食,最近喺附近返学,所以就可以试一试。今次叫个拉面,嚟到时候果样,卖相唔错,但系一食落去幻想既味道就幻灭左。首先,个汤底唔热,食拉面或者食面,个汤底都好紧要;但系呢个汤底系暖嘅,一饮落去,就会觉得好似成口油。呢度已经大打折扣。跟住就到𠮶旧叉烧,我叫咗炭烧猪腩肉,卖相唔错,但系一食落去,我就唔想食;猪腩肉,大家都会觉得系会有肥肉同埋瘦肉,咁样食落去唔会太鞋唔韧,但系, 呢块猪腩肉系我食落去最鞋最韧既,我竟然系食唔晒旧叉烧。同埋,炭烧猪腩肉,净系烧一边,另一边系冇烧既,咁已经觉得唔专业喇🤔至于个面质就一般,冇乜特别。成碗拉面,我都食唔晒就埋单走人。只可以讲,所有嘢幻想最美好嘅。整体味道指数:😋/5性价比:💰💰/5环境:❤️❤️/5服务:✅✅/5
只可以讲,所有嘢幻想最美好嘅。
整体味道指数:😋/5
性价比:💰💰/5