2025-01-04
五勺即系90ml清酒嘅容量~嚟到居酒屋当然就系要饮日式清酒!喺呢度可以同店员沟通饮咩类型嘅清酒🤤呢到嘅清酒数量极多!然后我地今次嚟仲做紧圣诞活动~有清酒无限任饮🥺店员疯狂疯狂过嚟帮我哋斟酒,就嚟要打横行番出去了🦦呢度嘅气氛真系好好~当然食物都十分之有质素🥰——————————————** 海胆酱吉列蚝海胆酱好Creamy同鲜甜~一层薄薄嘅炸皮搭返个浓郁鲜甜嘅海胆酱🥰**牛舌海盐烧切粒但系都切得几厚身,烧得啱啱好,望落仲有啲粉嫩,食落爽口弹牙冇得输🫶🏻再搭配酸酸嘅酱汁解腻~**明太子玉子烧 明太子嘅份量好多~鸡蛋卷都煎得啱啱好**原条鱼刺身杨条鱼刺身有好多款唔同嘅鱼类,每日供应嘅鱼都唔同都好新鲜,可以同店员讲你想要咩口感嘅鱼鱼,仲可以拣厚切同薄切食完仲有得俾你夹公仔拎优惠添!
——————————————
** 海胆酱吉列蚝
**牛舌海盐烧
**明太子玉子烧
明太子嘅份量好多~鸡蛋卷都煎得啱啱好
**原条鱼刺身
食完仲有得俾你夹公仔拎优惠添!