2023-05-09 66 浏览
放工黎到尖沙咀诺士佛台呢头chill一chill,见到呢间gulu gulu 个名几特别,就去试下。餐厅除左有酒饮之外,仲有各式主食、甜品、小食,仲有串烧添! 1️⃣串烧组合($138) 包括日本多春鱼、日本厚油扬、大葱鸭胸串、烟肉车厘茄串同埋秋葵。当中最钟意既系烟肉车厘茄,车厘茄酸酸甜甜,好好咁平衡到烟肉既油香同咸味~  2⃣️Set Dinner($198) 👉布袋芝士伴车厘茄沙律 芝士好大一旧🧀️沙律有用醋调味,同埋芝士一齐食唔会太腻,系一个好好既开胃前菜👍  👉慢煮法式油封鸭脾配蓝莓烧汁(+$25) 鸭脾个皮好脆😳个皮脆得黎有少少皮下脂肪食到啲油脂感咇出黎🤤然后再食到入面既鸭肉。蓝莓烧汁几特别,烧汁既base感觉上再多啲果香。另外个鸭脾仲配上薯蓉,薯蓉系偏实既质感,感觉冇落太多忌廉或者奶,更加食到薯仔既味道。  👉炸鱼2件 好脆好脆!咬落真系会喀嚓声😂  3⃣️杜洛克猪梅肉蒜香榄油意粉($90) 个意粉既猪肉份量都几多粒,味道系咸咸香香咁,都几惹味。
1️⃣串烧组合($138)

串烧组合
2⃣️Set Dinner($198)
👉布袋芝士伴车厘茄沙律
布袋芝士伴车厘茄沙律
👉慢煮法式油封鸭脾配蓝莓烧汁(+$25)
慢煮法式油封鸭脾配蓝莓烧汁
👉炸鱼2件
炸鱼
好脆好脆!咬落真系会喀嚓声😂
3⃣️杜洛克猪梅肉蒜香榄油意粉($90)

杜洛克猪梅肉蒜香榄油意粉
个意粉既猪肉份量都几多粒,味道系咸咸香香咁,都几惹味。
串烧组合
布袋芝士伴车厘茄沙律