平时嚟诺士佛台通常喺地舖饮嘢🍻间唔中都会上楼食吓饭🍽️🍴今次见到呢间寝宫,个名有玩味之余Menu都几多嘢食🥘就上咗嚟食dinner✨香煎带子黑松露牛肝菌意大利饭 $228饭粒粒粒分明,湿度啱啱好,几欣赏佢texture系偏湿但饭粒仲好有咬口🫦黑松露味香而不腻,配上丰富嘅新鲜嘅牛肝菌,偏重味👀好食!仲有两大粒煎香嘅带子,感觉味道啱啱好,应该冇咩调味👍🏻✨火焰烤鸡 $328📸适合打卡嘅sharing main🤙🏻staff喺烧鸡之前会先原只奉上😋再喺我哋面前用火烧😮之后再帮我哋切件上碟👍🏻成个安排好贴心❤️‍🔥烤鸡皮脆肉嫩,烧完都仲好鲜嫩多汁😋配埋烧汁好惹味✨杨枝甘露 $118 Bacardi Rum + Infused Pomelo Plum Wine + Fresh Mango + Pomelo + Yoghurt Ball用中式鸡公碗上,卖相好特别👀Rum同Wine做咗Smoothies,好似真嘅dessert咁呈现🤩建议可以食完饭先嗌,另外芒果味都几香,个人觉得酒味香但唔算太重,系一款对女仔嚟讲都尚算易入口嘅酒🍸仲好适合打卡📸✨总括嚟讲,呢间绝对系去过尖沙咀诺士佛台比较出色嘅一间酒吧🍸

香煎带子黑松露牛肝菌意大利饭 $228

火焰烤鸡 $328

杨枝甘露 $118

总括嚟讲,呢间绝对系去过尖沙咀诺士佛台比较出色嘅一间酒吧🍸🤙🏻仲有好多其他好有特色嘅酒,另外都有beer pong枱,设施一应俱全🍸👀