今晚又去旧店食,椒盐濑尿虾差左,吾知系咪转左师傅.讲番单劳气野先, 今晚带客去食饭, 佢赶飞机,甘我罗洛去埋单啦,点知一路落楼梯一路系甘话我地吾岩,一定要经果个大支野侍应伯伯,好啦,到我落到收银俾钱,我问收银我吾系第一次亲手俾,点解一定要经佢手,我吾想客争俾钱,甘都有错。甘我咪同伯伯讲,收银话无问题,点解一定系要经你手,如果我未试过,我可能觉得佢系跟公司手续做,但我一个月食几次,自己朋友或家人或带客,都系我去收银俾钱,你甘皇帝,话一定要听你讲.到出门口,我话甘以后你系度我吾黎帮衬啦,佢话好啦,你地以后吾好黎帮衬呀xyzxyzxyx, 依个伯伯仲恶过个老板,老板今晚吾系度,吾系一定拉佢倾。希望老板知道,你成间既人做得几出色都好,我以后吾会再帮衬。
今晚又去旧店食,椒盐濑尿虾差左,吾知系咪转左师傅.

希望老板知道,你成间既人做得几出色都好,我以后吾会再帮衬。