难得一大班人喺我屋企聚会🔥最后一定叫到会美食啦🥰今次试咗呢间位于新蒲岗嘅到会 无论食物定价钱方面 都略胜一筹 而且仲包送货添✋🏻当中有超过80款口味 有小食、前菜、素食、西式咸点 应有尽有🙌🏻食物都好高水准 太多选择 纠结左好耐简边款好😂送到屋企楼下交收都仲系暖笠笠 而随餐会附送多份餐具 里面除咗常用嘅刀叉之外 亦都有一个大夹 方便大家夹嘢食🙈今次我哋订咗六至八人套餐 人均都只系百几蚊😍💓A4鲜虾、细带子香浓龙虾汁螺丝粉(约2磅)💓C7即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨(推介)(12件)💓C8生炸蜜糖芥末鸡搥(推介)(12件)💓D4泰式原只猪手配秘制汁(1只) 💓D6泰式蔗虾拼百花蟹钳配甜辣鸡酱(各6件) 💓E3 野菌杞子素鲍片素翅娃娃菜(约2磅装) 💓F1客家咸香盐焗鸡拼海蜇(约 2磅) 💓L2 牛油果酱烟三文鱼三文治(燕麦方包)(12件)当中有几款特别深刻🔥屋企人同我都一致认为好食鲜虾带子龙虾汁螺丝粉 呢款唔会干身 龙虾汁算浓郁而且虾肉同带子都新鲜 配埋螺丝粉食一流加上螺丝粉好软熟 唔会好硬 食落好惹味🤣👍🏻美国猪仔骨都系一个唔错嘅选择🙌🏻猪仔骨原条上 有两大条未切开嘅猪仔骨食落软嫩无比

食物都好高水准 太多选择 纠结左好耐简边款好😂

今次我哋订咗六至八人套餐 人均都只系百几蚊😍
💓A4鲜虾、细带子香浓龙虾汁螺丝粉(约2磅)

💓C7即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨(推介)(12件)

💓C8生炸蜜糖芥末鸡搥(推介)(12件)

💓D4泰式原只猪手配秘制汁(1只)

💓D6泰式蔗虾拼百花蟹钳配甜辣鸡酱(各6件)

💓E3 野菌杞子素鲍片素翅娃娃菜(约2磅装)

💓F1客家咸香盐焗鸡拼海蜇(约 2磅)

💓L2 牛油果酱烟三文鱼三文治(燕麦方包)(12件)

当中有几款特别深刻🔥屋企人同我都一致认为好食
鲜虾带子龙虾汁螺丝粉 呢款唔会干身 龙虾汁算浓郁