2016-05-18 570 浏览
全日优惠好爽皮,同事讲话好鬼平,几个靓女讨论完就说一齐揾日收工上去睇下有几抵。个餐最正系两位起,想食好d唔洗等酒席饮宴了,而家两个已得左。是日大男人得闲,咁好即兴话一齐去食饭,于是就黎左呢度齐娃娃食下喇,黎到见到有set bor,一于试下?又好姐。餐前小食是腰果,不是一般的花生。腰果炸得够脆卜卜,没有盐巴,但就已经很好吃。虽然喉咙痛,还是忍不住全部扫清光。你问我抵食到笑即刻点?唔洗我讲,自己睇。虾多士7x多士啱啱炸起,热辣辣上枱,一口咬下,si一声即刻发出,虾胶有鲜味,炸得亦很香口,不会好油腻,伴菜沙律就不太吸引,所以没有吃,当作拌菜好看就可以。龙虾鲍鱼燕窝餐198龙虾伊面伊面底,索晒汁酱,挂得满满,食到成咀系。最佳卖相呢?贵价回本龙虾件,无话因为特价就好多壳,肉少少咁,虾身同钢位有好多肉食,而且相当鲜味弹牙,加入香葱汁,令本来没啥味道的龙虾提味不少。南非鲍其实如果用料系靓既,就咁好刺而家咁,清清地加少少果皮蒸就好够既喇,肉亦系几弹,汁煮得够晒香,味无太浓地遮盖晒d鲜味。笼仔荷叶蒸鸡卖相同份量都唔惹小,鸡块带有荷叶既独特清香,深得妹子喜爱,鸡肉口感都几滑呀,而且无好多肥膏或者肥皮,食起
你问我抵食到笑即刻点?唔洗我讲,自己睇。
虾多士7x

龙虾鲍鱼燕窝餐198
龙虾伊面
南非鲍
笼仔荷叶蒸鸡
卖相同份量都唔惹小,鸡块带有荷叶既独特清香,深得妹子喜爱,鸡肉口感都几滑呀,而且无好多肥膏或者肥皮,食起黎啖啖肉咁,再加上不少金华火腿片和花菇香一并即蒸,咸香地道,有不少腊味味,配了葱花红枣,令卖相也更佳。

菜馆环境几ok,中国式装修,地方够开扬寛落,可能开系cwb,所以幸运地,呢度无好嘈好惊既人群出现,对惊慌系旺区揾食既朋友仔们,唔洗排,有得食,确系好,重点系:平靓正,已经忍唔住喇,系咁讲俾屋企人知道,扫完货既至荀食府,远在天边,近在眼前,就系到喇。