2007-02-08 6 浏览
上一次黎系大约一年前,都觉得d野食都唔错,伙计okey.但寻晚同男友黎,就觉得不比以前好,都系个海南鸡出名姐,人人都系叫哩个,生招牌,个名响咗,伙计自然”寸”d,唉!我问个伙计:请问个XO酱蜜豆猪颈肉可唔可以少辣或走辣?咁佢答:唔要XO酱就唔辣啰!我答佢:走咗哩d红椒会好d㖞,佢话:影相姐,实质系无红椒架.听完第一句,眼都突埋,走XO酱,咁不如转第二个𩠌,佢都short架...你估我未煮过饭咩?1.XO酱蜜豆猪颈肉(HK$58):炒得唔熟既豆豆,又无撕走d丝㖞,偏油,一般.2.泰式鱼肚羹(HK$40):冬菇,竹笋,鱼肚,猪红,粉丝;好似食紧酸辣汤,不过就唔酸唔辣,都几好.加两碗白饭(HK$10),埋单HK$108.

加两碗白饭(HK$10),埋单HK$108.