2023-12-09 750 浏览
嗨,各位!今日我嚟到咗这间小店,心情兴奋到不得了🤩!食完觉得自己啲味蕾都去咗旅行咁。首先系佢地嘅蟹肉意粉,蟹肉新鲜爽弹,意粉吸晒啲蕃茄汁,每啖都系层层叠叠嘅风味,分分钟令人停唔到口🍝!仲有埋烧肉三明治,肉嫩汁多,一咬落去热气腾腾,夹杂咗少少甜嘅菠萝,真系令人一试难忘!🥪最劲爆就算系招牌炸鸡喇!啲鸡外皮炸到金黄松脆,满满嘅香气,啖啖肉汁四溢,唔系普通嘅好味道,系𠮶种会令你直头唔想放筷子𠮶种好味道🍗!爱吃辣嘅朋友仔千祈唔好错过佢嘅麻辣口味,劲正!我知啦,讲到咁多,可能会觉得我夸大其词,不过你哋若果信我嘅话,真系一试就知咖喇!店员嘅服务态度又好,咁心水食物,落肚真系咁满足,好食到跳起!下次再黎食,我敢打赌,我下次都会咁开心!🎉🎉🎉