-呢间餐厅我好多年前喺大角咀已经帮衬过,当年成餐饭都非常满意,无谂过佢依家已经搬到尖沙咀,见到佢比愈来愈多人认识,我心入面都会小小嘅感动🥹 最庆幸系咁多年佢仍然保持住高水准❤️ 我去个阵系星期三,正值一个星期嘅中间,好彩有呢餐治愈我嘅心灵🫶🏻-😋 韩国松叶蟹膏龙虾汤 ($168)👉🏻 好鲜甜嘅龙虾汤,完全无腥或者苦味!配嘅面包唔系硬到好似石头𠮶啲😂 系外脆内软个种😍😍 侍应哥哥见到我哋两个人,主动问洗唔洗帮我哋分两碗上,好细心,值得去赞👍🏻-😋 烤美国黑安格斯肉眼扒 (10安士) ($348)👉🏻 切开见到入面仲有少少粉红色,食落好juicy,唔会干,加上配咗好多蔬菜,令成件事唔会腻 ,份晒都岩岩好🥰-😋 日本刺身带子双色面 ($248)👉🏻 见到好似都几多人推荐所以好奇试下😂 果然好惊喜,首先带子真系大大粒,煎得好甜好香口😙 面嘅口感亦拿捏得好好,唔会过硬过软,每一条面都挂汁,真系令我有种唔想食晒嘅感觉🥹-😋 Mocktail - Made of Gold ($108)👉🏻 由伯爵茶朱古力制成嘅Mocktail,上面放咗两粒棉花糖😛 饮落口竟然系带有小清新嘅味道,无平时朱古力奶𠮶种甜到

😋 韩国松叶蟹膏龙虾汤 ($168)

😋 烤美国黑安格斯肉眼扒 (10安士) ($348)

😋 日本刺身带子双色面 ($248)

👉🏻 由伯爵茶朱古力制成嘅Mocktail,上面放咗两粒棉花糖😛 饮落口竟然系带有小清新嘅味道,无平时朱古力奶𠮶种甜到济嘅感觉😂

😋 Craft Beer - Lost Stars ($98)
👉🏻 呢度竟然犀利到有自己嘅手工啤酒🤣🤣 特别想提系因为真系好岩我口味,好易入口🩷
用餐时段
  • 日本刺身带子双色面