2019-03-18
今晚原本同朋友食完饭。。个餐就唔好提麻麻哋好食🤦🏼♀️。。所以都系半饱。。于是乎就喺深水埗游荡🚶🏻♂️🚶🏻♀️睇吓有咩食行到北河街口过马路。。望到有个广告拉架。。。即时比个名吸引左<劲撚串>。。即时Google下个地址应该好近。。就去揾食啦。。去到我都有点犹豫🤔🤔。。但系都决心坐落去食一试😬首先梗系望吓价钱牌啦。。。都唔贵㖞有好多样嘢都系$12起。。咁我哋就click 8,9样试下🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢咁我都望到张点菜只写到明需时间等候。。所以我哋就耐心等候啦。。饮品方面佢哋系冇酒牌嘅。。所以想饮啤酒🍻就要走去附近间便利店买啦。。等左都差唔多10分钟终于开始逐一上菜。。整体各样都唔错。。食落真系感受到唔系心急大火烧熟。。食得出系慢工出细货有heart❤️制作。。食物烧出嚟刚刚好。。唔会好干。。特别喜欢烧墨鱼咀🐙。。黑椒台湾肠。烧菠萝🍍。烧茄子🍆。。但系我觉得美中不足系冇我至爱嘅烧豆腐卜。。希望店主有机会睇到我会加入去。。都食咗好多样嘢埋单都系154。。呢个价钱超晒值啦呢种质素👍👍👍本来我仲有叫咗只蒜蓉金菇包。。不过可惜店主搞错咗比左外卖。。唯有下次再去试啦。。呢间一定有机会返
去到我都有点犹豫🤔🤔。。但系都决心坐落去食一试😬
本来我仲有叫咗只蒜蓉金菇包。。不过可惜店主搞错咗比左外卖。。唯有下次再去试啦。。呢间一定有机会返兜