2019-05-12
同Honey行完黄金有些少肚饿,但又唔想食得太饱,于是就黎咗食饺子。其实都唔系第一次帮衬,但次次都只系叫饺子外卖,今次第一次堂食。我地点咗一盘煎饺子、一碗水饺、一碗墨丸河、一碟菜&鲜滑牛肉肠粉。其实入到店堂食我先知道佢地系有粥有肠粉,因为次次都系Focus喺饺子到。水饺就点咗西洋菜饺,水饺保存水准,皮薄多菜少肉,好好味;而韭菜饺好彩系一碟三只,因为我唔钟意食韭菜,但都比人迫咗我食一只,唔计韭菜嘅馅料,都确实系煎得好香脆。墨鱼丸一D都唔弹牙,唔好食最难食嘅主角登场!鲜滑牛肉肠粉!自我有牙开始食肠粉,食到今时今日三十年,真系无食过一碟肠粉可以难食得咁紧要,鲜牛肉要揾...最终揾到三小粒,而D肠粉,真系鞋口到爆哂灯!平时10蚊几条落甜酱麻酱𠮶D肠粉都好食过佢地N倍!个负评我系比碟肠粉!
墨鱼丸一D都唔弹牙,唔好食
个负评我系比碟肠粉!