SUN HARU 系旺角一间主打韩式料理嘅餐厅,本身见隔离位嗌咗二人餐好似好多,惊食唔晒,但点知我哋嗌咗三款,埋单竟然同二人餐差唔多,但唔系好够饱,又无嘢饮😅 所以想趁机会警世叫大家嗌餐😌!🥞 芝士泡菜煎饼($88)呢个泡菜煎饼比较多面粉,唔系好食到泡菜嘅爽口,但成个味个人几钟意,尤其系表面熔咗嘅芝士🧀,虽然无拉丝,但好食!🍜 五花腩拼肥牛芝士拉面($68)虽然都系普通韩国拉面(aka即食面),但汤底浓郁,带微微辣味,只系唔太感受到芝士味🤔 至于配料方面,五花腩同肥牛份量都几足,仲有唔少菜,呢点好抵赞!🍙 杂锦紫菜包饭(鸡肉)($48)韩式饭卷就有啲失望,明明嗌咗鸡肉,但净系见到有火腿,完全见唔到有鸡肉🫠 同埋份量偏细,建议大家可以嗌其他嘢!📌 整体评价SUN HARU 嘅韩式料理都算不错,但建议大家唔好好似我哋散嗌咁傻猪,2-3个人嗌返个二人餐比较好!

🥞 芝士泡菜煎饼($88)
芝士泡菜煎饼

🍜 五花腩拼肥牛芝士拉面($68)
五花腩拼肥牛芝士拉面

🍙 杂锦紫菜包饭(鸡肉)($48)
杂锦紫菜包饭(鸡肉)

📌 整体评价

芝士泡菜煎饼