餐厅: 三姐海鮮飯店
资讯:

2008-10-07 78 浏览
行左成日山,系时候食左丰富既晚餐。今次同5个洋人去一个咁local既餐厅食,d侍应都好服务d,仲可以用法文同我地既法国朋友沟通添,劲!一行七人共叫六味︰1. 什菇炒油墨菜 - ok,油左d2. 泰皇骨 - 甜甜泰式辣酱,又几腍3. 咕噜肉 - 唔算太腍,普通4. 窝贴小棠菜 - 洋人都食到咀lam lam5. XO酱腰果猪颈肉 - OK,够味6. 椒盐豆腐 - 洋人至爱!!!!虽然三姐冇以前咁样样野都咁好食,但系至少睇得出三姐系有诚意做好菜,抵佢出名既! 不过地点真系骑呢左d,唔系街坊都唔会黎!

一行七人共叫六味︰
1. 什菇炒油墨菜 - ok,油左d
2. 泰皇骨 - 甜甜泰式辣酱,又几腍
3. 咕噜肉 - 唔算太腍,普通
4. 窝贴小棠菜 - 洋人都食到咀lam lam
5. XO酱腰果猪颈肉 - OK,够味
6. 椒盐豆腐 - 洋人至爱!!!!

• 窝贴小棠菜