2016-05-19 594 浏览
想系太子区行街,又想揾间CAFE 食下野倾计, 系OPEN RICE 睇话依度既食评唔太差, 就决定一试, 点知系恶梦既开始炸洋葱圈    唔错, 热腾腾, 份量都唔少草莓窝夫    士多啤梨几甜, 窝夫焗浓左, 所以味道有D 苦, 如果唔沟埋雪榚一齐食入唔倒口 龙虾忌廉汁煮海鲜意大利饭    冇龙虾汁味,味道有D 古怪, 而且海鲜分量好少, 意大利饭煮唔够, 好硬, 而且系唔太热, 只系可以讲微温辣汁蕃茄蒜香长通粉    味道系唔差既, 可惜一上台系唔热既, 连微温都冇.....我地忍唔住叫同佢讲, 再上台都只系热少少千岛蜜桃烟鸭胸PIZZA    味道唔差, 最少系热辣辣上台, 我食左一件, 但系我食唔倒鸭胸, 同行朋友话食倒少少热榛子朱古力热薄荷朱古力热云尼拿朱古力热朱古力四杯朱古力可以夹埋一齐讲, 因为根本系同一味, 榛子, 薄荷, 云尼拿味全无, 好似三X即冲朱古力咁, 榛子, 薄荷, 云尼拿, 佢仲要收贵6蚊一杯,而且同意粉一样, 都系唔热, 即情系冻既.....4杯野饮, 唯一可取就系拉花唔错.......真心冇下次, 成晚只系做3台客, 而我地系第一台, 都唔明点解可以

炸洋葱圈

唔错, 热腾腾, 份量都唔少

草莓窝夫

龙虾忌廉汁煮海鲜意大利饭

辣汁蕃茄蒜香长通粉

千岛蜜桃烟鸭胸PIZZA

热榛子朱古力

热薄荷朱古力

热云尼拿朱古力

热朱古力

真心冇下次, 成晚只系做3台客, 而我地系第一台, 都唔明点解可以做得咁差,而且价钱唔算太平

2016-05-18
  • 炸洋葱圈