2023-07-29 528 浏览
今日同另一半行开西湾河做嘢 夜晚都想系附近食埋晚餐先返屋企 点知就比我揾到呢间餐厅 见到OpenRice都话系开新 不如就试吓啦入到去坐个环境都唔错 隔离有齐晒餐具同水 仲有纸巾落咗单之后都好快上到菜 原来佢哋系用QR Code落单 都几方便佢地个QR Code落单都几顺几快一开始上嘅就系串烧 我哋就叫咗三串 分别系牛脷、鸡翼同埋烧豆腐鸡翼系中间𠝹咗一刀 啲味入好多 都好Juice牛脷都好厚 超仲意食牛脷嘅我劲中意烧豆腐本身都无咩期望 而且我都唔系好仲意食豆腐 但系都系试吓 点知嚟到真系有惊喜之前我哋都叫咗两款意粉 首先系樱花虾明太子珍珠带子意粉 面上面有樱花虾同埋紫菜丝 最紧要系佢每一条意粉都有满满嘅明太子酱 而且啲明太子嘅口感好似蟹籽 有爆珠嘅感觉 啲料都好足之后系卡邦尼意粉 佢哋面上面有劲多芝士 入面系满满嘅蛋黄酱包著啲意粉 不过我本人就觉得烟肉可以多返少少可以增加返啲口感佢地个Menu都好有心思 个Cover都几靓食饱饱行返出去见到原来佢哋有生啤饮 一开始无留意到 下次再嚟食一定要叫整体上都好满意老细话佢哋嘅Pizza同埋主食都好味 叫我哋下次都可以试吓 有机会再嚟西湾河一定会

入到去坐个环境都唔错 隔离有齐晒餐具同水 仲有纸巾

佢地个Menu都好有心思 个Cover都几靓

食饱饱行返出去见到原来佢哋有生啤饮 一开始无留意到
下次再嚟食一定要叫

整体上都好满意
老细话佢哋嘅Pizza同埋主食都好味 叫我哋下次都可以试吓 有机会再嚟西湾河一定会再嚟食 价钱唔贵又食得饱

2023-07-29
鸡翼