2005-02-24 13 浏览
寻晚屋企无开饭, 黎食dinner。原本想试d新野, 但得三个人, 试唔到咁多。七点半order, 野食会三至四个字先会黎, 咁预左啦。先黎左个日式蟹籽沙律。无沙律酱既酸味, 搅到都唔似沙律o既。我地倾下偈, 八点一, 先至黎个pizza, 侍应话唔好意思, 头先整错左(所以咁耐)。系个蜜蜜猪柳芝脆批……我话, 下!? 我地叫厚批du wor。啊….咁我帮你跟跟, 我话, 咁咪又要等? 之后无几耐, 个普通既厚批就黎喇, 但系唔系好热既….. 不过呢个新既批, 又几好味bor! 可能一般人会话淡d, 因为唔系咁多芝士…算罢。咁再催, 点解个pizza 黎左, 个瑞士鸡翼都仲未黎? 佢对住walkie 讲, 而家同我上个瑞士鸡翼先, 跟住个鸡翼好快就黎喇! 评下碟鸡翼先, 有四只($28), 好入味, 但好细只, 无乜肉。基本上呢度装修左, 坐得系舒服左, 侍应态度亦好好, 但唔系咁够人手o罗!