2022-10-29 635 浏览
好耐冇去旅行,好想食返之前去韩国食酱油蟹个风味。朋友推荐话酱缸嘅酱油蟹好好食,所以决定去试一试!因为星期六日只可以walkin,6点去到巳经排哂长龙,企楼梯排队有啲危险而且要小心冷气机滴水好彩等得唔耐,排咗40分钟就有得食!排队企住等,等到好肚饿,一口气叫咗酱油虾酱油蟹芝士口排骨拉面炒年糕准备大快朵颐,但系酱油虾酱油蟹都唔入味,好似自己点豉油咁饭好食,我钟意自己捞。芝士口排骨,唔错,但有啲咸。拉面炒年糕,好食,年糕烟韧,但拉面太咸。其实我想食埋成碟,但太咸,我惊食落去会伤肾,所以最后放弃。讲真真系好失望,朋友极力推荐,OpenRice评价唔错,黎到见咁多人排队,一心期待可以食餐好嘅韩国料理…但食完今次唔会再嚟。
好彩等得唔耐,排咗40分钟就有得食!

饭好食,我钟意自己捞。

芝士口排骨,唔错,但有啲咸。