餐厅: 大都烤鴨
资讯:

2015-07-31 5318 浏览
今晚同旧同事敍旧食饭在K11,其实呢一间以前好似来过但系没有留下深刻印象。唔紧要,俾多次机会佢!前菜系水果,好点奇怪。。不过车厘子唔太新鲜,有苦味当然要食招牌烤鸭啦,第一道上,味道很好,够热即片,无乜脂肪,立刻有点期待。。可惜无惗到全晚既高潮就已经完结了。。  黑松露同素鹅本身好钟意食,不过呢碟好油好肥,宜且完全无松露味  生煎包麻麻云吞清鸡汤虽然变成汤面,不过算数啦。对我来说系甘露,正好清一清刚才食咗好油既素鹅菜无咩特别,但胜在够清,呢一刻我需要!其实从来未试过呢味,见几得意就试下。好柔软,不太甜,味道ok啦
前菜
烤鸭半只

黑松露素鹅

生煎包
生煎包麻麻
点云吞清鸡汤,变咗云吞鸡面
清清地,味道ok
菜无咩特别,但胜在够清,呢一刻我需要!
卢打滚ok
2015-07-30