平日夜晚去到唔太多人,唔需要等位。铺头采取开放式设计,地方阔落,坐得都舒服。我地总共叫左虾红汤拉面🍜,和牛饺子同埋自家制阿根廷红虾鸡肉饺子🥟虾红汤拉面 3.5/5汤底浓但少腥,食落都有多种唔同虾熬制既味道,诚意十足😊 不过有因浓虾汤既些少苦涩味,可以再有多d虾油香味。面底有嚼劲👍🏻份量足够但虾既size较细。感觉拉面风格比较似fusion日式拉面再加d港式元素,食既时候好似有种去左大澳既感觉🤣 不过overall都系一个好既尝试,配料的确可以再丰富d。阿根廷红虾鸡肉饺子 4/5呢个饺子系饺子皮包住鸡肉同虾既馅料,皮薄多馅👍🏻口感丰富。食到淡淡鸡肉味,不过味道可以再丰富d,唔系太食到虾味。和牛饺子 3.5/5有淡淡和牛味,味道中上。服务不错,nice同有礼貌。味道有改善空间但有十足诚意,如下次经过都有兴趣试其他拉面👍🏻

虾红汤拉面 3.5/5

阿根廷红虾鸡肉饺子 4/5

和牛饺子 3.5/5
有淡淡和牛味,味道中上。