2016-04-03 1392 浏览
下午12点半来到,唔洗等位~lunch set 叫左rocket salad, Hansburger (wagyu, truffle mayo sauce, fat fries)同埋西班牙油炸鬼薄薄嘅面包上面有鲜番茄酱,好清爽,而且面包好脆,食落感觉天然rocket salad 火箭菜有种独特嘅味道,睇个人口味hansburger 个皮系似馒头皮,但系无中式馒头嘅甜,内层搽左蒜蓉包酱,牛油味浓烈,黑芝麻几香。最正系个薯条,厚切外脆内热,非常够热!和牛汉堡扒几juicy,连埋d 松露酱令到个包无咁dry~系食嘅时候要分一层层食因为比较湿无咩可能成嘅包一齐伶起 个餐加10蚊有3条churros 个人认为一定要加!新鲜做嘅churros 外脆内软 有d 烟un 嘅感觉,点买mocha酱更加好!不过d酱点就唔sai餐厅有水供应,侍应态度好好,非常friendly,会再去!
下午12点半来到,唔洗等位~
tomato bread
rocket salad
rocket salad 火箭菜有种独特嘅味道,睇个人口味
churros

餐厅有水供应,侍应态度好好,非常friendly,会再去!

2016-03-03
tomato bread