2020-05-25 1465 浏览
今日难得过嚟荔枝角揾个朋友食饭点知周围都爆晒场唯有拣呢间睇落去冇咁多人排队本身一开始觉得佢加嘢饮好贵但系食落其实佢啲嘢都高质我哋坐喺枱度会好清楚见到师傅喺厨房度整嘢食其实佢用整得好用心慢慢摆盆虽然系比普通食肆等得耐左但系都值得等嘅我哋两个人嗌左两个lunch嘅套餐一个系鱼嘅青酱意粉另一个系汉堡包一个就拣咗配沙律一个就拣咗配汤另外再加左$10换一支好细樽嘅奶茶知奶茶系锡兰红茶嘅味,但系就唔记得影相,佢系一支好细支嘅奶茶如果十蚊来讲就有啲贵始终个套餐都唔系真系好平lunch来讲𠮶个青酱意粉,我自己就麻麻地青酱但系朋友就觉得OK,但我始终觉得冰鲜雪住𠮶啲鱼有浸味,但系又唔系唔可以接受嘅反而个汉堡包就有惊喜佢个包烘到超好食,就算我放咗一阵先食都唔会湿晒底面上下都系脆嫁再配一只流心煎蛋啲菜呢就另外摆喺侧边咁个包就冇咁容易淋仲可以拣走啲自己唔食嘅蔬菜🙈薯角一样炸得超脆但系你唔好预佢系连锁店𠮶种薯角佢真系食落去入边实芯仲有即磨芝士但系个人就觉得茄汁酸左少少呢餐午餐食得好饱环境都坐得舒服嘅午市可以揾到间先到下计嘅餐厅都唔容易呢间环境都几好服务都好好
今日难得过嚟荔枝角揾个朋友食饭
一个系鱼嘅青酱意粉另一个系汉堡包
一个就拣咗配沙律一个就拣咗配汤
另外再加左$10换一支好细樽嘅奶茶
始终个套餐都唔系真系好平lunch来讲
𠮶个青酱意粉,我自己就麻麻地青酱

反而个汉堡包就有惊喜
佢个包烘到超好食,