2018-04-14 635 浏览
唔知大家钟唔钟意食豆腐花架呢?我就超级钟意食豆类嘅嘢,豆腐花😍😍😍豆浆😍😍哩间嘅豆腐花同豆浆真系喺出边食唔到架,豆味超级重,豆浆超级浓。呢间铺仔净系开夜晚㗎咋,曾经有一段时间我以为佢唔再开店,因为观塘裕民坊𠮶度好多铺头都拆咗,搞到我唔开心左一排,今日经过见到有开舖呀。。即刻开心晒😍😍😍😍平时都会坐喺入面食,但系今晚爆晒棚,又等唔切唯有买外卖食啦。买咗一碗豆腐花外卖同埋一杯热豆浆即刻饮,呢度嘅豆浆可以拣有糖同无糖既,我就拣咗无糖既,原汁原味,真系好浓呀。。返到屋企食埋碗豆腐花,仲系超级热,好滑,真系好有豆味,点解我咁强调真系好有豆味呢?你系出边食𠮶啲豆腐花真系无咩豆味架!!😴😴😴😴😴