2021-04-24 341 浏览
话说下个月有大𝐩𝐫𝗼𝐣𝐞𝐜𝐭外,仲要迎接夏天来临🏄🏽‍♀️系时候动起来减脂增肌,最重要就系摄取动植物嘅蛋白质,每日除咗饮𝐚𝐥𝗺𝗼𝐧𝐝 𝗺𝐢𝐥𝐤,蛋外,𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗我都好中意饮豆腐花+豆浆..除咗九龙城之外,另一间系必定推介(如果大家中意浓豆香+入口滑就要留意啦)🙇🏽‍♀️🍼#豆浆 $𝟭𝟬 🍼入口好滑又浓浓嘅豆香,健康d无糖或者少糖都咁好味,做完运动+行山 𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗都必备一支,即时补充返蛋白而增加肌肉💪🏼 平时早餐就中意用无糖豆浆另外 #豆腐花 $𝟴🍮𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗平时就中意 #姜汁豆花,因为中意辣嘅人一定好中意食,热辣辣+姜汁 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝗺𝐚𝐭𝐜𝐡💕 另一推介就系 #花奶豆花 ,呢个搭搭令到豆花更加滑,仲一啖𝐬𝐢𝐫落喉咙😍 小朋友实好中意食呢个,健康得嚟又唔太甜,好过食布甸咁高糖份🤫最紧要系 #香港制造 ,另外仲有自家腐乳卖(有辣/唔辣)📍 一豆花 (红磡)🔖红磡船澳街99号地舖

🍼#豆浆 $𝟭𝟬 🍼

另外 #豆腐花 $𝟴🍮

最紧要系 #香港制造 ,另外仲有自家腐乳卖(有辣/唔辣)

📍 一豆花 (红磡)
🔖红磡船澳街99号地舖
  • 花奶豆花