2006-04-06
我第一次留食评,都系朋友介绍我睇呢个网站........一睇就睇到铁板烧,由于无试过,睇到一本就去一试,而且有一些见地,不吐不快........所以在此登记做会员! 9点15分到步,就拣个对正扒炉的吧位坐,都算有气氛(如果你唔怕油烟的话)环境算企理值80分开始叫野食,侍应无乜礼貌,我一般都系直接同个师父点菜,师父重比侍应好礼貌,但我本人觉得师父可以多少少同客人沟通,食野好讲feel,老实讲,呢间一本,招呼麻麻食物方面..........唔错,(大帆立贝)35蚊,好味,其他食物方面都觉得几好,价钱各样都几合理.有样野唔讲唔得,sushi $6 或$8 两件,好食过百(呔) & (乞衣)岛,各位大哥你地仲想点?????人地打开门口做生意,都收到咁平,唔好再蛋里挑骨啦好冇....另外,$68一板海胆,保证全香港都冇咁平,不过千万唔好叫,因为冇乜野你食.$18一客牛肉簿烧,一客4件,同样系冇乜野你食,但好Q好食,个个都叫.$38一客巴西牛扒,正,本人觉得不叫不可,仲有得你拣要几成熟,掂~~如果想食得平d,可以叫多d sushi,唔好叫咁多铁板烧.
如果想食得平d,可以叫多d sushi,唔好叫咁多铁板烧.