2024-06-09
港式车仔面 1𩠌1面 $29估唔到廿几蚊就可以品尝到大碗又好食碗嘅车仔面,而且加𩠌每款都系$8。既然咁啱嚟到,当然要试多几款𩠌啦,我就叫咗牛筋、牛腩、贡丸同墨丸,配河粉,汤底就有猪骨清汤加腩汁,仲有秘制辣酱可以自行选择。上枱𠮶阵见到已经觉得非常吸引,啲𩠌铺满整个表面,用料十足,加上汤底够晒浓郁,食落相当满足,尤其牛筋同牛腩都炆得够腍够入味,绝对系必食之选。👍正宗重庆酸辣粉 1𩠌1面 $34朋友就叫咗个重庆酸辣粉,同样加𩠌每款都系$8,佢都系叫咗4样𩠌,有猪大肠、鱼肉春卷、鸡中翼同鱼皮饺。猪大肠口感爽脆不腻,值得一试,鱼皮饺鱼味香浓,厚身爽滑,亦都唔错。面底唔一定要薯粉,最后改咗做米线。当然辣度亦可以自己拣,如果食得辣,更可挑战佢哋宇宙辣嘅辣度。🌶️冻柠茶 跟餐加$8王老吉 跟餐加$9
正宗重庆酸辣粉 1𩠌1面 $34
冻柠茶 跟餐加$8