2023-12-26
火锅店位于尖沙咀,地点好方便好容易揾到,家人生日黎到呢度庆祝一番呢间店环境甚佳🌠,地方整洁又干净,仲系每个卡位都有独立电视提供,好岩我呢种一路食饭一路煲剧的人,而且仲有2层呢,服务员十分殷勤地招呼我地我地一来到就决定点左沙嗲锅,听闻好好味,我地点左好多道菜,但我精选左几种菜来形容下~💞/鲍鱼/刺身/重庆炒辣蟹/大头虾/鲍鱼🤩大大只,无得输,肉厚又弹牙,放入沙嗲汁再加埋XO酱就真系顶呱呱,而且每咬一啖都有鲜味刺身🥳真系大大盘,有带子、三文鱼、海胆等等,完全系真材实料,而且应该食鲜运到就送俾顾客食,因为海胆系甜味,无苦涩味,三文鱼纹理系清晰 大头虾🦐🦐系大大只,而且有虾膏,虾肉结实又弹牙,加埋汤底,鲜味仍然存在而且重庆炒辣蟹🦀🦀都系蟹好多又大只,炒上去系香口,蟹肉都系多多的,超满足整体来讲,会再叫亲戚朋友再来相聚,值得推介👍
💞/鲍鱼/刺身/重庆炒辣蟹/大头虾/
整体来讲,会再叫亲戚朋友再来相聚,值得推介👍