2020-06-26
主打台式料理嘅餐厅🍴餐牌大部份嘢食都有图片说明,每一个系列嘅选择都唔少🤪台式卤鸡扒便当嘅材料多样,分别有唔少得嘅卤蛋、粟米、杂菜、仲有最好味嘅粉丝😚亦有啖啖的卤水汁味道🤪台式店食牛肉面就最能够分辨到餐厅嘅质素,呢度嘅牛肉炆得几腍之余冇筋,其他配料都好丰富,面底属于扁面,颇有咬口。小食有唔少选择我就食咗皮蛋豆腐,系会食上瘾嘅味道啊!佢个汁属于甜豉油𠮶类,最紧要系配上好多干木鱼丝,令人忍唔住一啖接一啖,再配埋半只皮蛋啱啱好呢一杯系黑糖布丁鲜奶,本身谂住叫少甜,但系佢冇得改甜度,出嚟嘅黑糖甜度适中,再配埋布丁🍮两个配搭好夹😋另一杯系金桔柠檬🍋,第一啖饮落去已经觉得佢好似平时食嘅金桔味糖,甜多过酸~ 但份量非常大杯,可以一路行一路饮😚