2021-02-17 314 浏览
新年三五知己买外卖,拣咗四至五人套餐$525。可以自选四款薄饼🍕或主菜、青菜沙律🥗、蒜蓉包配上芝士🥖🧀及焗面包配榛子朱古力酱。其实份量都相当丰富。外卖落咗单之后大约20分钟就整好晒。主菜拣咗新年限定菜式,牛肝菌西班牙肠薄饼,薄饼馅料原来仲有埋Parma ham, 加$18升级左传统薄饼,有双倍面团更松软。外卖薄饼将某部份馅料分开,然后返到屋企自己将火箭菜及Parma ham 再洒上Pizza上。非常贴心。薄饼味道唔错,馅料丰富,我钟意佢嘅松软度。意式炖海鲜汤随汤附送两个蒜蓉包,有杂锦海鲜、黄车厘茄、洋葱🧅、番茄海鲜酱、有少量白酒及蒜蓉有油味道。汤味道相对地浓味,所以啲面包就最好。牛肝菌鸡肉螺丝粉,味道清清地较健康。Parma ham烤蜜桃拼盘🍑沙律菜几新鲜,我钟意食啲蜜桃甜甜地。青菜沙律🥗亦都几新鲜。甜品我钟意食啲面包球,点上榛子酱唔错。餐厅仲送$50 coupon可以下次使用。

意式炖海鲜汤

牛肝菌鸡肉螺丝粉,味道清清地较健康。

Parma ham烤蜜桃拼盘🍑
沙律菜几新鲜,我钟意食啲蜜桃甜甜地。
青菜沙律🥗亦都几新鲜。
甜品我钟意食啲面包球,点上榛子酱唔错。

餐厅仲送$50 coupon可以下次使用。