2023-12-08 5 浏览
今日黎到呢间隐身系港晶中心既悦火食饭,地库位置,但装修绝对唔失礼,我就食呢个悦商务套餐,真系好丰富!先黎鲍鱼,鲍鱼用矶烧既方法煮熟佐,充满烧汁既香,鲍鱼好腍身,咬口好好,劲好食(^з^)再黎刺身两点,系油甘鱼 ,同鲭鱼,油甘鱼好肥美,好多鱼油,好香,鲭鱼就几爽口,都好鲜甜,两款都好好食(#^.^#)主角系烧物盛,有日本迷你蕃薯,牛舌,黑豚五花腩,鸡髀肉,鱿鱼,全部都烧得好好,好香好惹味,我最中意牛舌,厚得黎又烟韧,好浓牛味,正呀(≧▽≦)而蒸蛋同渍物都好唔错,蒸蛋仲有海胆添,成个感觉更加滑更加好食,滑到滑入喉咙咁呀(^o^)/寿司就有带子,金目鲷,油甘鱼,赤身,新鲜到爆,带子大大粒软绵绵,油甘充满鱼油,赤身都好鲜味,有啲筋位但好有咬口,鲷鱼都好有质感( ^ω^ )鲷鱼清汤都系好好饮,充满鱼香,好清香好清甜,超级好饮(´▽`)甜品同咖啡都好好,简直系完美总结佐呢餐!

甜品同咖啡都好好,简直系完美总结佐呢餐!