2022-06-27
男朋友好钟意食日本野 今日就带左佢去日本野食日本野😂😎 去到就睇中左2个dinner set 有埋前菜(沙律/汤) 饮品仲可以加配小食 好丰富😛 而且staff都好有礼貌 值得一赞👍🏼龙虾海鲜番茄锅配乌冬($258)海鲜一直系我最爱🥰 尼到见到个锅好丰富 排到靓一靓🤤 海鲜有虾 蚬 墨鱼仔 龙虾 够哂丰富🤩 而且食落都好香同新鲜 唔会有雪藏味 仲几弹牙🤭🤗 个番茄汤仲要好好饮🍅 我都忍唔住饮多几啖 锅底仲有啲菜同菇tim! 😍石烧霜降牛小排 ($238)石烧可以自己慢慢烧有时都系一种乐趣🔥 牛小排嘅份量都好足够 食落几嫩滑又冇筋 仲配左烧肉汁 同3款酱料任拣😋 套餐另外仲有饭同溏心蛋 包你够饱😛芝士年糕(2件)(+$28)芝士年糕真系我最爱 咬落外脆内软 仲有好香又滑嘅芝士真系好正🤤🤤厚烧鳗鱼玉子 (3件)($+48)沙律酱仲加左黑松露架 香好多🥰 玉子有少少过熟 仲配埋鳗鱼同其他配料都几香🤩柠檬茶
龙虾海鲜番茄锅配乌冬($258)
石烧霜降牛小排 ($238)
芝士年糕(2件)(+$28)
厚烧鳗鱼玉子 (3件)($+48)
柠檬茶