餐厅: 普慶餐廳
资讯:

2022-02-28 1308 浏览
时间:6:30~10:30🥰💜呢次Staycation package包左午餐同自助早餐,因为系房包所以可以食足全程,我6点半左右落到去好少人基本只有6个人左右,之后7点几开始多人,近9点就大概隔一张台坐满人💛整体坐得舒服座位之间都有间隔,灯光唔会太暗,食物分左4大区,分别系:🍳英式早餐(鸡蛋香肠🥓, 即制庵列,蘑菇,薯仔粟米,意粉,菠菜焗番茄仔等)真系可以自制一个丰富all day breakfast!!😝💗极力推介下个甜薯蓉~好滑好绵但系唔系牛油creamy个种,入口好软🪄🍞面包同招牌鸡蛋仔面包有白面包同几款面包cupcake等,然而呢几款我自己一般就无食到~可以烘热 之前见食评话鸡蛋仔冻,我等佢一放出嚟就过去攞,所以热辣辣脆卜卜好好食🥰❤🥗沙律冷盘普通冷盘,作为每日食乳酪的我要大赞下个原味yougurt好creamy好thick🤤🤤可以mix水果干同果酱好好食👐🏻减肥都唔怕~ 士多啤梨果酱入面真系有原粒🍓,见到都有4款水果哈密瓜etc.,有苹果汁橙汁各种奶正常发挥🍚 中式炒粉面有白粥白饭烧卖虾饺叉烧包热菜同即整粉面, 味噌汤好一般似水无配料😂叉烧包好食新鲜值得quota!作为St
时间:6:30~10:30🥰

自制All day breakfast

🍞面包同招牌鸡蛋仔

🥗沙律冷盘

🍚 中式炒粉面

作为Staycation package觉得好ok👐🏻🥰 静静地自己食个早餐好舒服~而且可以 自制All Day Breakfast😍

食物种类:💜💜💜💜
环境:😍😍😍😍😍