2023-12-21
《雪村》有多款丰富高质午市套餐,每份套餐仲附有面豉汤同沙律🥗。我哋拣咗雪村寿司御膳$288 ,有12件精致寿司同乌冬。寿司有海胆军舰、葱吞拿鱼军舰、三文鱼子军舰、油甘鱼、金线鲷、柚子胡椒鲷鱼、赤身、中拖罗、大拖罗同埋卷物。每一款寿司都新鲜好味😋特别系大拖罗好肥美、三文鱼及海胆鲜甜。另外叫咗炙烧寿司御膳$198 ,有10件精致寿司同乌冬。寿司有火炙虾、火炙三文鱼、火炙帆立贝、火炙墨鱼、火炙左口鱼、火炙吞拿鱼、火炙鳗鱼同埋卷物。火炙后嘅寿司更加香口,带出一啲炭烧嘅独特风味。火炙左口鱼充满油香、火炙帆立贝大只鲜甜、鳗鱼超级长。每份午市套餐都附有香浓嘅面豉汤同清爽嘅沙律。面豉汤浓郁醇厚,有好多葱花及海带;沙律新鲜爽口,清爽开胃。呢度除咗食物好味,服务仲唔错👍🏻